На популярних турецьких курортах влаштували ракетний обстріл: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На популярних турецьких курортах влаштували ракетний обстріл: з'явилися відео

На популярних турецьких курортах влаштували ракетний обстріл: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У Туреччині в районі популярних курортів Анталья і Кемер невідомі влаштували ракетний обстріл, інформації про потерпілих поки немає.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на nsn.fm.


Снаряди ракет потрапили на територію місцевого рибопереробного підприємства, яке знаходиться біля шосе, що зв'язує Анталью з Кемером.


На місце прибули кілька карет швидкої допомоги і поліція. Інформації про постраждалих не надходило.


При цьому, як пише сайт NSN.FM, метою обстрілу, ймовірно, був пришвартований в порту танкер. Поки жодне угрупування не взяло на себе відповідальність за атаку.


Агентство «Доган» стверджує, що дві ракети, запущені з гірської місцевості, впали на один з рибних магазинів в порт Анталії.


При цьому, за даними телеканалу NTV, ракет було три: вони були випущені з гір в сторону моря, де в той час проходив танкер.


Снаряди потрапили в будівлю, що належить місцевому рибопереробному підприємству. Також наголошується, що ведуться пошуки двох осіб, які, як вважається, вели вогонь і потім зникли в горах.




Як повідомляв ONLINE.UA,  вранці 9 жовтня стався вибух в районі Шемдинли провінції Хаккярі на південному сході Туреччини, який забрав життя щонайменше 18 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?