На Прикарпатті росіяни намагалися поцілити по аеродрому та молодих пілотах — Ігнат
Категорія
Україна
Дата публікації

На Прикарпатті росіяни намагалися поцілити по аеродрому та молодих пілотах — Ігнат

На Прикарпатті росіяни намагалися поцілити по аеродрому та молодих пілотах — Ігнат
Джерело:  online.ua

Ракетний удар Кинджалами призначався молодим українським льотчикам і аеродрому на Прикарпатті. Один із Кинджалів влучив у будинок, вбивши 8-річного хлопчика.

Джерело: Повітряні Сили ЗСУ

Ракетний удар Кинджалами призначався молодим українським льотчикам

11 серпня російські війська запустили чотири ракети "Кинджал" у бік аеродрому в Івано-Франківській області України. Вони хотіли влучити у молодих українських пілотів, які незабаром мають їхати навчатися літати на західних літаках.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Це – черговий удар терористів ракетами Х-47, які, як пишуть росіяни, "летять точно в ціль". Сьогодні загинула дитина, в житловий сектор влучила одна з ракет.

Ті ракети були знову спрямовані на військові аеродроми, які під прицілом ворога вже не перший місяць. І аеродром Старокостянтинів найбільше зараз переживає наслідки ударів російських окупантів.

Ігнат повідомив, що сьогодні Франківщина опинилася під російським прицілом.

Наша молодь – наші молоді пілоти, які скоро вже практично їдуть на навчання. Молоді пілоти будуть навчатись за іншою програмою, і знаємо, що й Велика Британія, й інші країни будуть навчати їх на новий тип літака, західну техніку, на F16 передусім.

Ворог хотів завдати удару і по нашій молоді, позбавляючи нас таким чином перспективи подальшого переозброєння на новітні західні зразки техніки. Як бачимо, успіху не приносять йому ці атаки, – додав Ігнат.

Фото: t.me/kpszsu/4173

По Україні били 4 ракетами Кинджал

Одну з чотирьох ракет Х-47 було збито на Київщині, де є засоби, які можуть протистояти цій зброї, а решта вдарили по Івано-Франківщині – один із "Кинджалів" влучив у будинок.

За попередніми даними, всі чотири ракети прямували в Івано-Франківську область.

Пуски російська армія здійснила близько близько 10:00 з літаків МіГ-31К.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?