На протестах в Києві помітили "бригадирів" і дивну публіку: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

На протестах в Києві помітили "бригадирів" і дивну публіку: з'явилися фото і відео

На протестах в Києві помітили "бригадирів" і дивну публіку: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У центрі Києва, де тривають акції протесту біля стін Верховної Ради та Національного банку, серед учасників мітингу були помічені бездомні і «тітушки», а також факти розрахунку з учасниками протестів.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так відомий блогер Антон Ходза став очевидцем цікавої розмови біля станції метро «Арсенальна» між «бабками, дедкам, чувачками на спартивном».
«Так що, йдемо чи ні? Чекаємо відмашки від бригадира, он в жовтій куртці з бородою. Скаже шикуватися, так і підемо», - написав він у своєму Facebook.




Також про факти розрахунків з учасниками мітингу повідомив і кореспондент Радіо Свобода Левко Стек. За його словами, в урядовому кварталі йому вдалося зібрати відеодокази заробітків на акціях.
У свою чергу журналіст Роман Романюк у своєму Twitter виклав цікаве відео з протестувальником, який «помилився мітингом».


«Я боюся, що цей чоловік помилився мітингом) Судячи з вигляду, йому як мінімум до тих, хто брав валютні кредити))», - з іронією додав він.
Тим часом ще один відомий блогер і журналіст, Дмитро Гнап, у своєму Facebook показав фото і відео, як до місця протестів підходять молоді люди характерної спортивної зовнішності.


«Як і не було цих трьох років. Тітушки знову біля Маріїнського», - з гіркотою написав він.
Також користувач Twitter-аккаунта ukrpchyk показав фото деяких протестувальників з характерною зовнішністю відверто бідних і бездомних людей.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах українці вибухнули гнівом з приводу проплачених акцій в центрі столиці.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?