На Путіна чекають величезні проблеми - прогноз політолога
Категорія
Політика
Дата публікації

На Путіна чекають величезні проблеми - прогноз політолога

На Путіна чекають величезні проблеми -  прогноз політолога
Джерело:  24 канал

Офіційна Москва досі плекає надію, що через пандемію коронавірусу антиросійські санкції можуть пом’якшити. Політичний експерт Сергій Постоловський запевняє, що цього не буде. За його словами, COVID-19 може спровокувати лише негативні наслідки для росіян та особисто для глави Кремля Володимира Путіна. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Політолог вирішив усім нагадати, що є міжнародні домовленості щодо режиму санкцій проти РФ. За його словами, якщо діяти за логікою пандемії коронавірусу, то так можна зняти санкції проти Ірану і Північної Кореї.

"Але в такому випадку і Україна буде вільна від своїх зобов’язань. Зокрема, щодо мінських угод і ядерної зброї. Чому Україна повинна виконувати все, що нам нав’язують, і в той же час залишатися повністю безправною", - пояснює Сергій Постоловський.

Він також звернув увагу на те, що в зв’язку з пандемією коронавірусу у Путіна можуть виникнути масштабні проблеми на міжнародній арені, оскільки РФ як авторитарна країна замовчує реальну ситуацію з коронавірусом.

"Враховуючи близькість до її кордонів Китаю, величину території , масштабність міграції – внутрішньої і зовнішньої, коронавірус матиме негативні наслідки для Росії. Рано чи пізно світ про це дізнається. Тому знімати санкції і розвивати економічні стосунки з країною, яка потенційно може стати найбільш вразливою до хвороби, нерозумно", - каже Постоловський.

Як повідомляв ONLINE.UA,  нещодавно президент Путін заявив, що сучасна Росія  — офіційна правонаступниця СРСР, яка виплатила багатомільярдні борги інших країн розваленого блоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?