На реаліті-шоу «Кандидат», яке запускає телеканал «112 Україна» і партія «За життя» відібрали сотню учасників
Категорія
Культура
Дата публікації

На реаліті-шоу «Кандидат», яке запускає телеканал «112 Україна» і партія «За життя» відібрали сотню учасників

На реаліті-шоу «Кандидат», яке запускає телеканал «112 Україна» і партія «За життя» відібрали сотню учасників
Джерело:  online.ua

В рамках реаліті-шоу «Кандидат», яке телеканал «112 Україна» запускає за підтримки партії «За життя» Вадима Рабіновича, була відібрана сотня учасників. Про це повідомляється в матеріалі, опублікованому на 112.ua, передає ONLINE.UA.

«Студенти, хіпстери, актори, військові, підприємці, люди з реальним політичним досвідом і навіть рок-музиканти мріяли про майбутнє у великій політиці. Ці мрії вирішив втілити в життя телеканал «112 Україна», запустивши найграндіозніше і, за чутками, найдорожче на українському телебаченні реаліті-шоу «Кандидат». На кону - рік навчання в Стенфордському університеті і прохідне місце в списку політичної партії «За життя», лідером якої є народний депутат України і один з топових політиків Вадим Рабінович», - повідомляють автори статті.

За їх словами, всеукраїнський кастинг реаліті-шоу «Кандидат» зібрав десятки сотень унікальних людей з усієї України: Маріуполь, Мукачеве, Львів, Житомир, Одеса, Дніпро, Полтава, Чернігів, Херсон, Чернівці, Сєвєродонецьк, Коломия і т.д.

«Заявки на участь у проекті подали десятки тисяч людей, з яких вибрали сотню найкращих. Вік учасників - від 18 до 78 років. Всі вони представники абсолютно різних професій! Переселенці, кримські татари, учасники АТО, музиканти, вчителі, таксисти, блогери, хіпстера, айтішники, бізнесмени. І всіх їх об'єднало одне - бажання змінити країну!» - йдеться в замітці.

Повідомляється, що на відбірковий тур, що проходив у Києві 27 травня, пройшли, в числі інших, відомий активіст і музикант Стас Домбровський і громадський активіст Денис Щамбура. Всього два відбіркові етапи пройшов і дійшов до фіналу 101 чоловік.

«Кожен учасник відбіркового туру мав за три хвилини представити свій перший законопроект у Верховній Раді. Після цього з претендентами спілкувався один з помічників, асистентів супервайзера, народний депутат України і член партії «За життя» Нестор Шуфрич (він же куратор і ведучий проекту). Після того як учасники відповіли на його питання, їм треба було ще дати розширене інтерв'ю», - пишуть автори.

Вони розповідають про те, що відбувалися в ході кастингу курйози: хтось приїжджав з цілими групами підтримки - родичами, колегами, навіть музичними групами. Хтось намагався вразити куратора Нестора Шуфрича своїм глибоким декольте, музичним номером або полуницею зі свого городу. Втім, при цьому всі вони неодмінно вносили і конструктивні пропозиції.

«Ми завжди підозрювали, що люди з народу деколи краще всіх професійних політиків знають, що і як потрібно змінювати в країні, щоб вона жила краще. І сьогодні ми в цьому переконалися. Спеціальні знання, партійний досвід, політична кар'єра - все це, як виявилося, не головні критерії для того, щоб бути ефективним депутатом! Ми вважаємо, що головним критерієм є чесність, креативний живий розум і щире бажання змінити країну на краще! »- цитує видання Нестора Шуфрича.

Нагадаємо, «Кандидат» стартує в ефірі телеканалу «112 Україна» в кінці серпня 2018 року. Його творці запевняють, що попереду телеглядачів чекає не просто шоу, а справжній соціально-політичний експеримент, адже його переможець отримає можливість впливати на життя українців.

На кону - рік навчання в Стенфордському університеті і прохідне місце в списку політичної партії «За життя».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?