На Рівненщині прогримів вибух в кафе, багато постраждалих: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Рівненщині прогримів вибух в кафе, багато постраждалих: з'явилися фото

На Рівненщині прогримів вибух в кафе, багато постраждалих: з'явилися фото

У Рівненській області увечері 12 лютого в кафе селища Квасилів прогримів вибух гранати, внаслідок якого було поранено шістьох осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції області.
У поліцію про подію повідомив власник кафе. На місці інциденту виянілось, що осколкові поранення отримали жінка і троє чоловіків, усі - жителі селища Квасилів.
Зокрема 28-річний чоловік отримав поранення обох ніг, лівої кисті та грудної клітини. Власник гранати отримав поранення обличчя, осколкові поранення і рвані рани обох ніг.

Читайте також: У київському ресторані вибухнула граната: з'явилися фото
При огляді місця події експерти з'ясували, що причиною вибуху стала граната РГД-5.
"За фактом хуліганства поліцейські почали досудове розслідування. Розглядається питання про направлення кримінального провадження для розслідування до військової прокуратури або здійснення нею процесуального керівництва", - повідомив представник поліції.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".
Крім того, під час огляду рюкзака одного з потерпілих, були виявлені освітлювальні патрони промислового виробництва.
Як повідомляв ONLINЕ.UA, раніше стало відомо про вибух гранати у дворі житлового будинку у Львові.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?