На саміті ЄС прийнято нове рішення щодо санкцій проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

На саміті ЄС прийнято нове рішення щодо санкцій проти Росії

На саміті ЄС прийнято нове рішення щодо санкцій проти Росії
Джерело:  online.ua

Лідери країн Євросоюзу прийняли рішення продовжити ще на шість місяців санкції проти Росії, так як прогресу у вирішенні конфлікту в Україні не спостерігається.

Таке рішення було прийнято на саміті ЄС, який проходить в Брюсселі, передає ONLINE.UA з посиланням на голову Європейської ради Дональда Туска.

У повідомленні Туска, опублікованому 29 червня в соцмережі, вказується, що лідери країн ЄС домовилися про єдину політику по антиросійським санкціям, термін яких закінчується 31 липня 2018 року. Санкції проти Росії вирішено продовжити.

Також на саміті ЄС лідери прийшли до "проривної" угоди щодо мігрантів. Рішення було винесено після того, як політики засідали всю ніч. Міграційний договір, укладений лідерами ЄС, передбачає створення таборів мігрантів на території країн ЄС, які погодяться на це. З цих таборів біженців розподілятимуть по тим європейським країнам, які захочуть добровільно приймати мігрантів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна розширила санкції проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?