На шкільному суботнику в ДНР вибухнула граната
Категорія
Події
Дата публікації

На шкільному суботнику в ДНР вибухнула граната

На шкільному суботнику в ДНР вибухнула граната
Джерело:  online.ua

В окупованому Новоазовську Донецької області на шкільному суботнику вибухнула граната, в результаті чого загинула жінка і ще не менше чотирьох осіб отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міноборони.
"Безконтрольність зберігання зброї і боєприпасів в з'єднаннях і частинах 1, 2 АК ВС РФ на території "ДНР/ЛНР" призводить до зростання кількості жертв серед цивільного населення. Під час прибирання учнями музичної школи території поблизу хлібного заводу в н.п. Новоазовськ в результаті підриву гранати загинула одна людина і як мінімум четверо отримали поранення", - сказано в повідомленні.




Читайте також

:

У мережі з'явилися подробиці загибелі російського актора-фаната ДНР


Як повідомляли сепаратистські видання, інцидент стався в районі Новоазовська. Мирні жителі працювали в лісопосадці, де спрацював вибуховий пристрій. В результаті вибуху загинула жінка і ще семеро людей отримали поранення.


Як повідомляє ONLINE.UA,

на окупованих територіях Донбасу бажаючих отримати "паспорти" так званих ДНР-ЛНР стало набагато менше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?