На Шулявському мосту розпочалася реконструкція: як їздитиме міський транспорт
Категорія
Україна
Дата публікації

На Шулявському мосту розпочалася реконструкція: як їздитиме міський транспорт

На Шулявському мосту розпочалася реконструкція: як їздитиме міський транспорт
Джерело:  online.ua

Шулявський міст стане недоступним для пересування, у зв'язку з глобальною реконструкцією шляхопроводу. Зміни по пересуванню муніципального транспорту вводяться вже з неділі, 17 березня, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу КМДА.

Повідомляється, що, починаючи з 17 березня поточного року, закривається рух тролейбусів маршрутів 22, 27, 42 і вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту.

Локація проведення будівельних робіт з реконструкції транспортної розв'язки знаходиться на перетині вул. Вадима Гетьмана, Олександра Довженка та просп. Перемоги (Шулявський шляхопровід)

У столиці у зв'язку зі зміною маршрутів, можна буде скористатися наступними видами транспорту:

1. тролейбусів маршруту № 21К « вул " Кадетський гай-Індустріальний шляхопровід»;

2. тролейбусів маршруту № 22К «Міжнародний аеропорт «Київ» («Жуляни») – Індустріальний шляхопровід»;

3. тролейбусів маршруту № 27К «Зал. ст. «Київ – Волинський» – Індустріальний шляхопровід»;

4. тролейбусів маршруту № 27А «Ст. м. «Почайна» – вул. Дегтярівська»;

5. тролейбусів маршруту № 30К " вул " Милославська - Вул. Дегтярівська»;

6. тролейбусів маршруту № 42Д "Ст « м » Либідська" – зал. ст. "Київ-Волинський»;

7. автобусів маршруту № 27ТР " вул " Дегтярівська-Індустріальний шляхопровід»;

8. тролейбусів маршруту № 30 від вул. Милославської до вул. Дорогожицької за власним маршрутом, далі-вул. Дорогожицька-ул – Ризька (у зворотному напрямку без заїзду на вул. Ризьку) - ул – Дорогожицька-ул – Юрія Іллєнка-ст. м "Лук'янівська" - вул. Ст. Чорновола-просп. Повітрофлотський – Севастопольська площа – далі до вул. Кадетський Гай власним маршрутом;

9. автобусів маршруту № 2 «Вулиця Булгакова – вулиця Шолуденка» в напрямку вул. Шолуденка трасі: від вул. Булгакова до б-ру Вацлава Гавела за власним маршрутом, далі – вул. Миколи Василенка вул. Перемоги до вул. Гарматної, далі за власним маршрутом.

10. Пасажири автобусів маршруту № 27ТР мають право проїзду по місячних проїзних квитках, придбаних для проїзду в тролейбусі, пасажирів тролейбусних маршрутів 21К, 22К, 27К, 27А, 30К, 42Д мають право проїзду по місячних проїзних квитках, придбаних для проїзду в автобусі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, у суботу в Києві вночі буде малохмарно, невеликий дощ. Вранці буде похмуро, невеликий дощ. Вдень буде похмуро, дощ. Увечері хмарно, невеликий дощ. Температура протягом дня коливатиметься від +1 до +6°C.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?