На службі поліції: Cybertruck отримав перше серйозне замовлення
Категорія
Технології
Дата публікації

На службі поліції: Cybertruck отримав перше серйозне замовлення

На службі поліції: Cybertruck отримав перше серйозне замовлення
Джерело:  online.ua

Поліцейський департамент Дубаю планує придбати партії новітніх Cybertruck від Tesla. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NDTV.

За офіційними даними, електромобілі поповнять автопарк правоохоронних органів вже 2020 року.

"Нещодавно презентований електричний пікап Tesla Cybertruck приєднається до офіційного парку поліції Дубаю у 2020 році", - проінформували у поліції.

Наразі немає даних щодо кількості автомобілів, які планують купити правоохоронці у компанії Ілона Маска.

Поліцейська служба Дубай має велику кількість стальних та новітніх автомобілів. Зокрема, Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, BMW i8, Ferrari LaFerrari, Lamborghini Aventador, Lykan HyperSport.

Нагадаємо, Cybertruck виготовлений з надзвичайно твердої сталі, яку використовують для ракет SpaceX. Саме з цим пов'язана його форма. Матеріал вкрай важко вигинати, щоб відтворити контури сучасних машин.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ілон Маск нещодавно оприлюднив ролик, на якому новий "Кібертрак" з легкість перетягує на тросі пікап Ford F-150. Американська компанія обурилася. Вона викликала Tesla на чесний "двобій", але невдовзі сама ж відмовилася від нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?