На Сумщині діти знайшли гранату і підірвали її будинку: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Сумщині діти знайшли гранату і підірвали її будинку: з'явилися фото

На Сумщині діти знайшли гранату і підірвали її будинку: з'явилися фото

У Ромнах Сумської області діти знайшли на вулиці справжню бойову гранату, після чого підірвали її в квартирі. В результаті події дивом ніхто не загинув.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Сумській області.


Вибух стався в ніч на 15 жовтня, в результаті нього два хлопчика 2013 і 2002 року народження отримали осколкові поранення. У квартирі були пошкоджені стіни, підлога, холодильник, вхідні двері. Правоохоронці вважають, що вибухнула граната Ф-1.


Відзначається, що попередньо діти показали "знахідку" матері і вітчиму, однак ті не звернули на це належної уваги. "Хлопець зайшов у свою кімнату, де також знаходився його молодший брат, після чого витягнув чеку. Це щастя, що він здогадався викинути гранату в коридор і закрити двері. Це і врятувало життя хлопцям і іншим членам родини", - прокоментувала події глава Роменського відділу поліції Юлія Загамула.


За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 13 жовтня в Києві під час вибуху гранати Ф-1 загинув чоловік.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?