На Сумщині зробили страшну знахідку: може бути слідами вбивства політика
Категорія
Події
Дата публікації

На Сумщині зробили страшну знахідку: може бути слідами вбивства політика

На Сумщині зробили страшну знахідку: може бути слідами вбивства політика

Біля села Соснівки Глухівського району Сумської області було знайдено людські останки, які можуть належати активісту та голові Сумського відділення партії "Удар" Сергію Ліхману, викраденому невідомими в 2014 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата Київської міськради Олени Єскіної.
"Ще 23 вересня 2016 грибниками в лісі біля села Соснівки Глухівського району були знайдені людські останки, які, на думку місцевих активістів, можуть належати саме Сергію. Але працівники правоохоронних органів, які в той же день нібито відвезли страшну знахідку в невідомому напрямку, здається, намагаються приховати інформацію про неї: виявилося, що виклик в поліцію та інші відомості не зафіксовані, свідків (як стверджують останні) просили мовчати", - написала вона.
За її словами, в СБУ тільки через місяць повідомили про знахідку, заявивши, що виявили в лісі волосся, яке, за повідомленням місцевих правоохоронних органів, швидше за все, належить тварині.
Єскіна також повідомила, що на прес-конференції мера Глухова Мішеля Терещенка лісничий і мисливець Олександр Мірошниченко розповів, як знайшов останки.
"Очевидно, свідку терміново потрібна охорона: кажуть, що зацікавлені впливові особи нібито зараз все роблять для того, щоб приховати існування людських останків. Це все, що мені відомо", - додала вона.
Активіст і голова Сумського відділення партії "Удар" Сергій Ліхман активно виступав проти режиму екс-президента-утікача Віктора Януковича і Партії регіонів. У 2014 році був викрадений невідомими і до цих пір не знайдений.
Як повідомляв ONLINE.UA, командувач оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь", заступник командувача військ ОК "Північ" з бойової підготовки полковник Едуард Москальов розповів, що бійці Збройних Сил України з повагою ставляться до своїх загиблих ворогів у зоні АТО на Донбасі, і це певною мірою шокує російську сторону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?