На телебаченні Литви розгорівся скандал через нацистський жест: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На телебаченні Литви розгорівся скандал через нацистський жест: з'явилося відео

На телебаченні Литви розгорівся скандал через нацистський жест: з'явилося відео
Джерело:  Delfi

У Литві на державному телеканалі LRT стався скандал - учасниця шоу "Вгадай мелодію" продемонструвала в ефірі нацистське вітання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.
Учасниця шоу, актриса литовського театру і кіно Аста Баукуте, вгадавши пісню композитора Сімонаса Донсковаса, який за походженням є євреєм, показала жест нацистського привітання. Після цього, пародіюючи Адольфа Гітлера, доклала одну з рук до губи і голосно крикнула "єврей". Після інциденту програму закрили.
Читайте також: У мережі ходять чутки про відхід нацистів Путіна з Донбасу
Заступник генерального директора телеканалу LRT Рімвідас Палецкіс заявив, що шокований вчинком Баукуте. Він зазначив, що подібна поведінка не сполучається з цінностями, які несе його телеканал.
"Хочу попросити вибачення у наших глядачів. Про даний інцидент поінформовано генерального директора, який вирішив зупинити показ програми", - сказав Палецкіс.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися докази того, що російські ЗМІ просили західного журналіста цілеспрямовано брати участь в пропаганді проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?