На трьох: стала відома цікава деталь про розмову Путіна з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

На трьох: стала відома цікава деталь про розмову Путіна з Трампом

На трьох: стала відома цікава деталь про розмову Путіна з Трампом
Джерело:  online.ua

Прес-секретар російського президента  Володимира Путіна  Дмитро Пєсков заявив, що до запланованих на 28 січня переговорів лідера РФ і президента США Дональда Трампа з російської сторони не планується залучати кого-небудь ще.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Не планується", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання агентства про те, чи приєднається хтось ще до розмови Путіна і Трампа з російської сторони.


За інформацією Білого дому, до телефонних переговорів, які в розкладі Трампа значаться в суботу о 12.00 за місцевим часом (19:00 за Києвом), приєднається віце-президент США Майк Пенс.


Читайте також:  Путін отримав холодний душ: Трамп зробив гучну заяву по Росії


Згідно з інформацією Вашингтона, до розмови з Путіним Трамп поговорить по телефону з прем'єром Японії Сіндзо Абе і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.


Після спілкування з Путіним заплановані переговори Трампа з французьким президентом Франсуа Олландом і прем'єром Австралії Малькольмом Тернбуллом.


У той же час Білий дім не повідомляє про участь Пенса в телефонних переговорах Трампа з лідерами Німеччини, Франції, Японії та Австралії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним, який відбудеться 28 січня, буде намагатися знайти з ним "спільні позиції" для подальшої співпраці, згідно з повідомленнями західних ЗМІ.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?