На це варто подивитися: в США 15 співробітниць пологового завагітніли одночасно
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

На це варто подивитися: в США 15 співробітниць пологового завагітніли одночасно

На це варто подивитися: в США 15 співробітниць пологового завагітніли одночасно
Джерело:  online.ua

В американському штаті Нью-Йорк, в одній із місцевих лікарень, одночасно завагітніли одразу 15 медсестер. Що цікаво, це вже другий схожий випадок у США, передає ONLINE.UA з посиланням на Inside Edition.

Варто зазначити, усі вагітні працюють медсестрами та асистентами лікаря в пологовому відділенні та реанімації для новонароджених. Перша з жінок має народжувати вже у квітні. Їі вагітна колежанка зіззналася, що буде народжувати на роботі, адже переконана, що кращого місця для цього не знайти.

"Коли відійдуть води, почнуться перейми, досить пройти по коридору – і отримуй дитину", – додала вона.

Співробітниці пологового жартують над ситуацією.

"Безумовно починаєш замислюватися про щось таке: може, ми щось п'ємо? Або об щось тремося животами", – сказала одна з жінок. Все ж вагітні вважають, що їм усім дуже пощастило.

Також нещодавно стало відомо, що в штаті Канзас в американській початковій школі Oak Street Elementary School завагітніли відразу сім вчительок. Одна з жінок чекає на двійню.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Меган Маркл розсмішила мережу жартом про свою вагітність. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?