На це варто подивитися: зонд зробив неймовірну панораму сходу Сонця над Землею
Категорія
Технології
Дата публікації

На це варто подивитися: зонд зробив неймовірну панораму сходу Сонця над Землею

На це варто подивитися: зонд зробив неймовірну панораму сходу Сонця над Землею
Джерело:  online.ua

Ізраїльський місячний апарат Beresheet зробив неймовірну панораму сходу Сонця над Землею. У ролику можна побачити, як Земля затуляє Сонце від космічного корабля, а потім виходить з тіні, передає ONLINE.UA з посиланням на JNS.

Зазначається, що зображення зонд зробив під час його польоту на Місяць.

Як відомо, 22 лютого ракета Falcon 9 вивела Beresheet на орбіту. Там апарат проведе 2,5 місяці. Після цього апарат полетить до Місяця – він має зробити посадку на супутнику в квітні 2019 року.

Апарат має приземлитись в північно-східній частині Моря Ясності, де розміщена одна з магнітних аномалій. До речі, недалеко від цієї посадки раніше приземлився місячний модуль місії Аполлон-15.

Beresheet - це ізраїльський зонд, розроблений приватною компанією SpaceIL. Цей апарат стане першим ізраїльським космічним кораблем, що осяде на Місяці. За задумом, він має проїхати по поверхні Місяця не менше 500 метрів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що через 10 млрд років Сонце перетвориться на гігантський кристал. Подібна трансформація схожа на перетворення рідкої води в лід, яким буде піддано наше світило.Таку несподівану версію оприлюднила команда міжнародних вчених з США, Канади і Великої Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?