На Україну насувається атмосферний фронт: в яких областях погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається атмосферний фронт: в яких областях погіршиться погода

На Україну насувається атмосферний фронт: в яких областях погіршиться погода
Джерело:  online.ua

У середу, 11 березня, Україну накриє атмосферний фронт, який принесе з собою дощі, сильний вітер і похолодання. Опади очікуються в багатьох областях України, крім півдня. Температура повітря опуститься на кілька градусів. Точний прогноз погоди повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 10 березня, в Україні ще буде сухо і тепло. У всіх регіонах країни буде яскраво світити сонце. Температура повітря в день прогріється до +13 ... + 17°С, вночі стовпчики термометра не будуть опускатися нижче + 5°С.

У середу, 11 березня, Україну накриють дощі, які будуть супроводжуватися посиленим вітром. Негода не торкнеться тільки південних областей - в Миколаєві, Одесі, Херсоні та Сімферополі як і раніше буде сонячно і тепло. На тлі дощів в інших областях країни трохи похолодає - температура повітря опуститься до + 10°С.

У четвер, 12 березня, атмосферний фронт покине Україну і по всій країні встановиться весняна погода. Вдень повітря прогріється до +12 ... + 15°С, вночі - +5 ... + 7°С.

Слід зазначити, що по прогнозу синоптиків, погода в березні 2020 року буде непередбачуваною. До 20 чисел місяця будуть дуже теплі дні з підвищенням температури повітря до + 20°С. При цьому в кінці березня не виключені нічні заморозки до -4°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці лютого в деякі райони України прийшла справжня зима. Сніг випав в Карпатах, де утворилися замети вище метра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?