На Україну насувається холодний атмосферний фронт: в яких областях зіпсується погода
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається холодний атмосферний фронт: в яких областях зіпсується погода

На Україну насувається холодний атмосферний фронт: в яких областях зіпсується погода
Джерело:  online.ua

Атмосферні фронти продовжують переслідувати Україну, тому погода в найближчі тиждені буде непередбачуваною. Поряд з весняним теплом західні і північні області країни накриють дощі, які принесе з собою холодний атмосферний фронт. Про примхи березневої погоди повідомили синоптики - вони попередили українців, що в найближчі дні похолодає, але не надовго. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 29 березня, температура повітря знизиться по всій території України. Дощі пройдуть в східних областях, Харкові, Полтаві, Дніпрі, Черкасах, Миколаєві, Херсоні та Одесі. У центрі, на півночі і заході України буде сухо, але температура повітря вночі опуститься до +6 ... + 11°С.

У вівторок, 30 березня, дощі перемістяться в західні області. Удень опади очікуються в Закарпатті, Львові, Івано-Франківську, Рівному, Луцьку та Тернополі. В інших областях буде сонячно, але прохолодно. температура повітря - +6 ... + 9°С.

У середу, 31 березня, в Україну повернеться справжнє весняне тепло. Повітря прогріється до + 16°С практично на всій території країни.

Важливо відзначити, що за прогнозом синоптиків, ранньої весни в 2021 році чекати не варто. Вони попереджають, що в квітні будуть ще заморозки, а після Великодня в травні можливі ще хвилі похолодання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україну в квітні накриє серія потужних магнітних бур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?