На Великдень поліція чергуватиме при храмах - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

На Великдень поліція чергуватиме при храмах - що необхідно знати

На Великдень поліція чергуватиме при храмах - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

У Великдень Національна поліція посилить патрулі в районі храмів Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронних органів.

За даними поліції, контроль посилять поряд з усіма 179 закладами.

"Для підтримання правопорядку буде залучена достатня кількість поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії. Вони чергуватимуть поблизу 179 культових споруд, розташованих на території столиці. Поліцейські патрулюватимуть територію поблизу церков та храмів, аби підтримати правопорядок і попередити можливі порушення протиепідемічних заборон", - стверджують у відомстві.

Поліція попередила — чергування почнеться вже з вечора напередодні великого християнського свята. Представники служби вже зустрічалися з приводу святкування зі священнослужителями, їх інформували про необхідність організації заходів таким чином, щоб віряни не порушували карантину.

Нагадаємо, обмеження будуть чинними до 24 квітня. Утім, їх можуть пролонгувати. Станом на 17 квітня серед українців виявили 4 662 випадки COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, благодатний вогонь може не дійти до Православної церкви України на Великдень через епідемію коронавірусу. Це підтвердив Епіфаній. Деталі — в окремій публікації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?