На великодні свята українські прикордонники ввели особливий режим
Категорія
Україна
Дата публікації

На великодні свята українські прикордонники ввели особливий режим

ДПСУ
На великодні свята українські прикордонники ввели особливий режим

На час великодніх свят Державна прикордонна служба України ввела посилений режим служби і вивела на патрулювання близько дев'яти тисяч прикордонних нарядів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби.

"Заходи з посилення охорони кордону спрямовані на забезпечення недоторканності державного кордону України, безперебійної роботи пунктів пропуску, належної безпеки пасажирів, які перетинають державний кордон, недопущення в'їзду в Україну екстремістськи налаштованих осіб та ввезення на територію нашої держави зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору", - зазначили прикордонники.

Читайте також: ФСБ змушує українців провозити через кордон гранати

Також у відомстві додали, що для забезпечення безпеки прикордонники взаємодіють з Національною поліцією, Нацгвардією і співробітниками ДСНС, проводячи ретельну перевірку документів і транспортних засобів, які будуть знаходитися поблизу державного кордону.

"Для реагування в разі зміни обстановки прикордонники будуть забезпечувати цілодобове чергування ситуативних груп", - додали у відомстві.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше на кордоні з Угорщиною був затриманий порушник, котрого віднесло вітром під час стрибка з парашутом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?