На*** ви такі питання задаєте: мер Дніпра вляпався в новий скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

На*** ви такі питання задаєте: мер Дніпра вляпався в новий скандал

На***  ви такі питання задаєте: мер Дніпра вляпався в новий скандал
Джерело:  online.ua

Мер Дніпра Борис Філатов вляпався в новий скандал - він вилаявся під час сесії міськради. Відео інциденту було опубліковано на YouTube 25 вересня, передає ONLINE.UA.

Так, під час сесії депутат міської ради Дніпра від фракції "Самопоміч" Олександр Купрієнко поставив меру запитання, чому дані про продаж та оренду комунального майна не публікуються на сайті міськради.

"Наскільки я знаю, ми все це виставляємо на Prozorro. Ви знаєте про систему Prozorro, яка за своїми даними нашу територіальну громаду ставить на четверте місце за прозорістю в країні? Знаєте? Так? Тоді на...уя ви такі питання задаєте тупі?", - відповів Філатов.

 Що цікаво, депутати міськради відреагували оплесками на матюки міського голови.

Напередодні стало відомо, що нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський назвав "долбо...бами" батьків учнів однієї зі шкіл у Дніпрі через те, що вони не хочуть збирати гроші на купівлю кришок для каналізаційних люків.

Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура Дніпропетровської області перевіряє факти  можливого привласнення бюджетних коштів під час проведення ремонту Нового мосту у Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?