На виборах президента РФ Путін може проголосувати в Севастополі
Категорія
Політика
Дата публікації

На виборах президента РФ Путін може проголосувати в Севастополі

На виборах президента РФ Путін може проголосувати в Севастополі
Джерело:  online.ua

Російський лідер Володимир Путін може проголосувати на виборах президента РФ на одній з виборчих дільниць в анексованому Севастополі.

Про це з посиланням на Комерсант інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Масові протести в Москві: з'явилося відео жорсткого затримання Навального

За інформацією одного з джерел видання, для виборів президента підбирають такий регіон, де можуть виникнути проблеми з явкою.

« Розглядаються сценарії, за якими Володимир Путін проголосує або в регіоні, де доведеться обиратися одному з нинішніх в.о.-губернаторів, або в регіоні, де може бути низька явка виборців », - говорить один зі співрозмовників видання.

На попередніх федеральних виборах Путін завжди голосував в Москві. Але після внесення змін до законодавства в 2017 році голосувати за місцем прописки стало не так вже критично простіше віддати свій голос на виборах за місцем перебування.

Також експерт зауважив, що приїзд Путіна « підвищить очікування в самому Севастополі, де є дефіцит адміністративних успіхів після 2014 року ».

Варто відзначити, що в останніх президентських виборах в Україні, участь в яких брали жителі Кримського півострова, явка виборців склала 67,1% в Криму і 67,48% в Севастополі.

Як повідомляв ONLINE.UA, в популярному пошуковику Google з'явилася інформація про переможця на виборах президента Росії в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?