На "виборах" у ДНР голосували російські військові: опублікований запис
Категорія
Політика
Дата публікації

На "виборах" у ДНР голосували російські військові: опублікований запис

На "виборах" у ДНР голосували російські військові: опублікований запис

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що російські військові і найманці брали участь в процесі голосування на псевдовиборах ватажків і депутатів Народної ради ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Під час брифінгу Скібіцький показав аудіо-перехоплення, зроблені напередодні проведення незаконних виборів 2 листопада 2014 року. Розмова відбувалася між двома військовими РФ.
"Зокрема, в 2014 році командувач 58 армії південного військового округу генерал-майор Гурулєв Андрій Вікторович здійснював керівництво 1-им і другим армійськими корпусами через 12 командування резерву південного військового округу", - розповів про одного з них представник розвідки.
Друга людина в діалозі, за словами Скібіцького, командувач 1-го військового корпусу, генерал-майор Зусько Михайло Степанович, прізвище прикриття "Орлов". Під час розмови Гурулєв запитує Зуська, як будуть голосувати військові, які сидять в окопах. Зусько відповідає, що по позиціях російських військ ходитимуть з урною для голосування і будуть пересувні пункти.
"З розмови чітко видно, що підрозділи збройних сил Російської Федерації, найманці, які прибули на окуповані території, безпосередньо брали участь в процесі голосування", - повідомив Скібіцький.


Як відомо, на окупованих територіях ДНР і ЛНР 2 листопада почалися "вибори голів та депутатів Народної ради".
Раніше повідомлялося, що  партія "Союз лівих сил" на чолі з екс-главою Держфінпослуг Василем Волгою візьме участь у виборах так званих ЛНР і ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?