На виборах в країні ЄС перемагає проросійський кандидат
Категорія
Світ
Дата публікації

На виборах в країні ЄС перемагає проросійський кандидат

На виборах в країні ЄС перемагає проросійський кандидат
Джерело:  online.ua

У другому турі  виборів президента Болгарії, згідно з даними екзит-полів, перемагає проросійський кандидат соціаліст Румен Радев.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.


Згідно з даними екзит-полів, Радев в другому турі виборів президента країни отримав понад 58% голосів виборців, його конкурентка Цецка Цачева - близько 35%.


"Згідно з даними Alpha Research і Gallup International, Румен Радев, якого підтримує Болгарська соціалістична партія, набрав 58,1-58,5% голосів, тоді як його суперницю, кандидатку від правлячої правоцентристської партії "Громадяни за європейський розвиток Болгарії" (ГЕРБ) Цецку Цачеву підтримали 35,3-35,7% виборців", - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше кандидат в президенти Молдови, соціаліст Ігор Додон, відомий своєю проросійською позицією, в черговий раз висловився про Крим, назвавши його російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?