На виборчій дільниці у Києві розгорівся скандал - приїхала поліція
Категорія
Україна
Дата публікації

На виборчій дільниці у Києві розгорівся скандал - приїхала поліція

На виборчій дільниці у Києві розгорівся скандал - приїхала поліція
Джерело:  online.ua

У Києві поліцейські склали адмінпротокол на голову дільничної виборчої комісії, який перебував на робочому місці у стані сп’яніння, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУНПу столиці.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що голова дільничної виборчої комісії перебуває напідпитку. Працівники патрульної поліції для перевірки інформації провели тест на драгері, який показав результат 2,33 проміле алкоголю (сп’яніння середнього ступеню)".

Зазначається, що на порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 179 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) КУпАП.

Голові ДВК загрожує штраф від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 до 85 гривень).

Вказано, що матеріали будуть передані на розгляд суду.

Варто зазначити, що на одній з виборчих дільниць у місті Покров на Дніпропетровщині вже проголосували всі 100% виборців. Зазначається, що станом на 9:50 на виборчій дільниці №120852 проголосували всі виборці.

Як повідомляв ONLINE.UA, поліція фіксує наявність біля деяких виборчих дільниць озброєних чоловіків. Підозрілих людей було помічено у Коростишеві Житомирської області та у Миколаєві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?