На Вінниччині 20 чоловіків в балаклавах влаштували стрілянину на підприємстві, є поранений
Категорія
Події
Дата публікації

На Вінниччині 20 чоловіків в балаклавах влаштували стрілянину на підприємстві, є поранений

На Вінниччині 20 чоловіків в балаклавах влаштували стрілянину на підприємстві, є поранений
Джерело:  vn.npu.gov.ua

У Вінницькій області близько 20 озброєних чоловіків у балаклавах зайшли на територію зернотоку і влаштували стрілянину, одна людина поранена.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції області.
"31 травня в с. Метановка Теплицького району близько 20 озброєних чоловіків у балаклавах увірвалися на територію зернотоку і почали стрілянину, в результаті чого одна людина отримала поранення черевної порожнини і госпіталізована в лікарню", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві на Позняках розстріляли екс-очільника Укрспирту - ЗМІ
Зазначається, що конфлікт виник між фермером–орендарем земельних паїв та невідомими немісцевими особами, які вчинили силові дії. Поліція блокувала місце конфлікту і припинила протиправні дії.

"В результаті переговорів частина людей у балаклавах склала зброю, з іншими ведуться переговори. Ситуація контролюється. На місці працює слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та спецпідрозділу", - повідомили у поліції.

В ході досудового розслідування діям усіх учасників конфлікту буде надана правова оцінка.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Дніпрі біля супермаркету між трьома чоловіками виник конфлікт, який закінчився стріляниною, внаслідок чого один з них зазнав важких поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?