На виставці в ОАЕ Україна показала нову зброю: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На виставці в ОАЕ Україна показала нову зброю: опубліковано відео

На виставці в ОАЕ Україна показала нову зброю: опубліковано відео
Джерело:  Укроборонпром

Українська державна компанія «Спецтехноекспорт» представила нову модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу "Фантом" на виставці IDEX-2017 столиці ОАЕ Абу-Дабі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу державного концерну "Укроборонпром".

Читайте також: Укра їна закуповує техніку для війни у ​​Росії: відео розбурхало мережу
Представлена ​​модифікація "Фантома" оснащена протитанковим ракетним комплексом "Бар'єр", в результаті чого малопомітний транспортний засіб здатний вражати броньовані цілі на відстані в 100-5000 метрів. Також "Фантом" укомплектували стабілізованою поворотною платформою для різних видів озброєнь і гібридним двигуном з повним приводом, незалежною підвіскою і гідравлічною гальмівною системою.
Нова модифікація показала високі ходові характеристики навіть на піску і високу ефективність в ході вогневих випробувань з кулеметом калібру 12,7 мм. Зв'язок з центром забезпечення забезпечується через оптоволоконний кабель довжиною до 5 км або засобами захищеного радіоканалу радіусом дії до 10 км.
"Завданням цього проекту є створення техніки, яка може ефективно виконувати різні бойові завдання, мінімізуючи при цьому ризики для життя військових", - зазначив директор "Спецтехноекспорту" Павло Барбуль і додав, що ця модифікація - лише демонстрація однієї з багатьох варіацій комплектації "Фантома" .


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий безпілотний тактичний броньовик "Фантом" був представлений на виставці "Зброя та безпека" в Києві в жовтні 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?