На Волині сталася страшна ДТП з вантажівкою, є загиблі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Волині сталася страшна ДТП з вантажівкою, є загиблі: опубліковані фото

Національна поліція України
На Волині сталася страшна ДТП з вантажівкою, є загиблі: опубліковані фото

Увечері 7 квітня в Волинській області сталася ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса, в результаті якого загинуло дві людини, ще одна людина була госпіталізована.


Про це заявили в секторі комунікації поліції Волинської області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.


Читайте також: У Києві сталася масштабна ДТП із загиблою: опубліковані фото і відео


Інцидент трапився біля населеного пункту Волошки Ковельського району: Ford Transit в'їхав у вантажний автомобіль Тata. Батько і син 45 і 14-ти років, що знаходилися в мікроавтобусі, загинули від отриманих травм, а 34-річний водій вантажівки постраждав і був доставлений в лікарню.


Чоловік, що сидів за кермом Ford Transit, виїхав на смугу зустрічного руху, врізався в Тata, після чого обидва транспортні засоби з'їхали в кювет і загорілися.


За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. У мережі з'явилися фото з місця аварії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  вранці 27 березня на бульварі Шевченка біля пам'ятника Щорсу в центрі Києва перекинувся мікроавтобус.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?