На Волині ввели режим максимального обмеження пересування - офіційна заява ОДА
Категорія
Україна
Дата публікації

На Волині ввели режим максимального обмеження пересування - офіційна заява ОДА

На Волині ввели режим максимального обмеження пересування - офіційна заява ОДА
Джерело:  online.ua

На Волині вводять так званий режим максимального обмеження пересування. Він буде чинним вже з суботи, 11 квітня, та триватиме у вихідні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеву обласну державну адміністрацію.

Згідно з попередженням, волинянам не слід виходити на вулицю з 13:00 суботи до 06:00 понеділка. Усе необхідне варто купувати заздалегідь - в аптеках та магазинах.

Рішення про посилення карантинних обмежень ухвалили під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головував на зустрічі керівник ОДА Юрій Погуляйко.

"Сподіваюся, що волиняни із розумінням поставляться до вимушених дій, які вводяться в області, аби унеможливити швидке розповсюдження та масове захворювання коронавірусною інфекцією. Завдяки нашим спільним діям ситуація в області контрольована. Якщо населення продовжуватиме дотримуватися рекомендацій, то з карантину можемо вийти в травні, а не у вересні, як прогнозують", - пояснив посадовець.

Погуляйко не згадав покарання для тих, хто порушить цей режим. Наразі в області діють водночас два спеціальні режими - надзвичайна ситуація разом із карантином.

Станом на 10 квітня в Україні виявили понад 2,2 тисячі випадків COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський наголосив, що необхідно розібратися з так званим "феноменом" Миколаївщини - єдиної області країни, де не виявили жодного випадку коронавірусу COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?