На які частини може розвалитися Росія: історик дав прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

На які частини може розвалитися Росія: історик дав прогноз

На які частини може розвалитися Росія: історик дав прогноз

Грузинський історик, журналіст і публіцист Олег Панфілов зробив  прогноз про розвал Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Обозреватель.


В інтерв'ю Панфілов розповів про те, що в Росії ніколи не трапиться чогось подібного Майдану, оскільки для цього народу необхідна історична пам'ять. А, на думку історика, етнонім "росіяни", крім прикметника, нічого в собі не містить, і сама Росія, - штучна, вигадана країна.


"Напевно, найреальніший варіант - це розпад Росії на якісь великі регіони: Сибір, Урал, Далекий Схід... Північний Кавказ, швидше за все, зовсім піде з Росії", - заявив Панфілов.


Історик також розповів про те, що у народу Росії немає традиції боротьби, свободи слова і революційного настрою (крім большевицького). Також немає жодного політика, який зміг би пояснити населенню, чим поганий президент Росії Володимир Путін.


"Я не кажу зараз про терміни, тому що це дуже важко передбачити. Але в найближчі роки повинні відбутися якісь зміни. Те, що Росія прагне зберегти імперські території, її й погубить", - додав Олег Панфілов.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський опозиційний політик  Ілля Яшин розповів про сценарій розвитку подій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?