На заході України знайшли сліди пропаганди Кремля
Категорія
Культура
Дата публікації

На заході України знайшли сліди пропаганди Кремля

На заході України знайшли сліди пропаганди Кремля
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин розповів випадок, який стався на Прикарпатті і свідчить про масштаби поширеності кремлівської пропаганди в Україні.
Про це Матюшин розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"У мене була коротка відпустка, на чотири дні ми їздили відпочивати в Карпати. І згадався цікавий випадок. В Івано-Франківську наші друзі-переселенці з Донецька розповідали, що вони якось сиділи за столом з тими хлопцями, які їм здають будиночок, корінними франківчанами, україномовними. І ті під чарку почали скаржитися: "Нащо нам та війна, ми завжди дружили з Росією, багато хто їздив туди працювати, заробляти гроші, і зараз ми посварилися, і кому це вигідно, тільки політикам, більше нікому", - поділився блогер.
Читайте також: За мерзаємо від голоду після дефолту: в мережі підняли на сміх пропаганду від РосЗМІ
"Я з неприємним подивом дізнався, що імперативи кремлівської пропаганди долітають і до таких кондових проукраїнських областей, як Західна Україна, Прикарпаття", - додав він.
Матюшин також закликав блогерів і публіцистів розвінчувати міфи кремлівської пропаганди не тільки в інтернеті, але і в реальному житті, щоб якомога більше людей знали правду.
"Я хочу закликати всіх своїх колег, блогерів і публіцистів не втомлюватися повторювати очевидні речі, роз'яснювати їх не тільки на теренах Facebook або майданчиках, де кожен з нас пише і публікується, але і в реальному житті. Те, що я в своїх рідкісних вояжах до Маріуполя постійно, відвідуючи моїх батьків, не втомлююся повторювати - для того, щоб моя мама сперечалася про це на вулиці, з сусідами, у позафейсбучному просторі. Щоб мій батько теж прикладався до боротьби з російською пропагандою в реальному житті, в екзилі", - сказав блогер.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Украина вернет Крым и весь Донбасс в обозримом будущем: есть два фактора

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?