На Заході вдарили новими санкціями по Росії: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

На Заході вдарили новими санкціями по Росії: з'явилися подробиці

На Заході вдарили новими санкціями по Росії: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Канада ввела санкції щодо 15 росіян, серед яких значаться шість незаконно обраних депутатів Державної Думи РФ від анексованого Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства закордонних справ Канади.


Активи росіян, що потрапили до списку санкцій, будуть заморожені, а угоди з ними заборонені.


"Ці санкції є відповіддю на вибори посадових осіб, які проживають в Криму, в Державну Думу Росії, які пройшли 18 вересня», - сказано в заяві МЗС Канади.


«Канада не визнає законність і результати цих виборів, проведених на окупованому Кримському півострові, так як вона ніколи не визнає незаконну анексію Росією АР Криму та міста Севастополя", - додали в канадському зовнішньополітичному відомстві.


Читайте також:  Привіт Путіну: Обама і глави ЄС "обрадували" Кремль


Також підкреслюється, що введені санкції є одним із способів тиску на Росію для виконання нею Мінських угод по врегулюванню конфлікту на Сході України.


"Оголошення про додаткові санкції підкреслює незмінну прихильність Канади суверенітету України", - сказано в повідомленні канадського МЗС.


Нагадаємо, 9 листопада проти шести росіян, незаконно обраних до Держдуми РФ, санкції ввів Євросоюз.


Пізніше ці особи також потрапили до списку санкцій США.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Швейцарія розширила список росіян, проти яких діють санкції США і Євросоюзу, введені через агресію Кремля в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?