На Заході з'явилися чутки про ще одну коханку Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

На Заході з'явилися чутки про ще одну коханку Путіна

На Заході з'явилися чутки про ще одну коханку Путіна
Джерело:  US Magazine

Коханкою президента Росії Володимира Путіна

 вже кілька років є американська бізнесвумен китайського походження Венді Денг, колишня дружина медіамагната Руперта Мердока.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американський  US Weekly.

В той же час видання зазначає, що «це чутки». При тому, за словами журналістів, інформації про роман Путіна і Денг вже кілька років.

Джерело, «близьке до впливового лідера», розповіло, що стосунки «серйозні».

Як відомо, Мердок розвівся з Денг, у шлюбі з якою був 14 років, у червні 2013 року після чуток про її роман з колишнім прем'єр-міністром Великої Британії Тоні Блером, хоча той стосунки з нею всіляко заперечував.

У травні 2015 року швейцарський Blick писав, що Путін міг супроводжувати спортсменку і депутата Держдуми Аліну Кабаєву на родини до Швейцарії.


Видання повідомило, що народжена нею дитина «може бути третьою за ліком спільною дитиною Путіна та Кабаєвої».

У той же час колишня офіційна дружина Путіна, Людмила, розвелася з президентом РФ у 2013 році.

У січні 2016 року стало відомо, що вона одружилася з Артуром Очеретним, який очолює Центр розвитку міжособистісних комунікацій.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше були опубліковані результати розслідування про подарунки, які через підставних осіб робив Путін своїм коханкам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?