На Закарпатті автобус впав з обриву, є постраждалі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті автобус впав з обриву, є постраждалі: з'явилися фото

ДСНС України
На Закарпатті автобус впав з обриву, є постраждалі: з'явилися фото

У вівторок вранці, 7 лютого, в селі Кваси Рахівського району на Закарпатті зірвався в урвище пасажирський автобус.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.
"7 лютого о 6:45 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі державного значення Мукачево - Рогатин, що поблизу с. Кваси, Рахівського району - автобус сполученням «Ясіння - Ужгород» з'їхав з дороги в річку Б.Тіса. На момент ДТП в автобусі перебували близько 15 пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У центрі засніженого Києва сталася ДТП за трьома авто: з'явилися фото
На сайті Закарпатської облдержадміністрації повідомляється, що, за попередніми даними, водій автобуса "Еталон", перевищивши швидкість, не вписався в поворот біля кафе "Лісова пісня". В результаті автобус з'їхав на узбіччя і перекинувся на бік.
"Висота обриву над Тисою в цьому місці становить понад 15 метрів. Автобус скотився вниз чотири метри і уперся в два дерева, це фактично і врятувало пасажирів", - розповів голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.
На місце аварії виїхав голова Рахівської районної держадміністрації, кілька бригад "швидкої допомоги" і рятувальники.
Повідомляється, що троє з пасажирів (дві жінки і молодий хлопець) отримали легкі травми. Медична допомога знадобилася і водієві, хоча будь-яких травм у нього не виявили (чоловікові стало зле в результаті шоку).
Як повідомляв ONLINE.UA, через складні погодні умови в Києві протягом 6 лютого сталося близько 180 аварій.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?