На Закарпатті браконьєр поранив 9-річного хлопчика
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті браконьєр поранив 9-річного хлопчика

На Закарпатті браконьєр поранив 9-річного хлопчика
Джерело:  zk.npu.gov.ua/

В лісі Хустського району Закарпатської області браконьєр підстрелив з рушниці 9-річного хлопчика, що збирав гриби.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Закарпатській області.

Читайте також: У Запоріжжі чоловік знайшов у лісі арсенал зброї: опубліковано фото

Інцидент мав місце 28 травня у лісі біля селе Поточок, правоохоронці дізналися про нього від медиків, котрим доставили з хлопчика наскрізним вогнепальним пораненням лівого передпліччя. Поранення виявилося не тяжким, і після надання медичної допомоги постраждалого відпустили додому.

Було встановлено, що хлопчика поранив 47-річний житель села Поточок, який ймовірно займався в лісі незаконним полюванням і випадково влучив з зареєстрованої мисливської рушниці у хлопчика, що неподалік збирав гриби. Примітно, що підозрюваний стверджує, що пострілів не здійснював.

Поліція вилучила мисливську рушницю "ІЖ" 12-го калібру та 6 патронів, а також розпочала кримінальне провадження за статтею про необережне тілесне ушкодження середньої тяжкості, що передбачає запобіжний захід у вигляді громадських, виправних робіт або обмеження волі на строк до двох років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прикордонник під час огляду території врятував жінку, яка намагалася повіситись на дереві у лісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?