На Закарпатті православного єпископа спіймали п'яним за кермом: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Закарпатті православного єпископа спіймали п'яним за кермом: з'явилося фото

На Закарпатті православного єпископа спіймали п'яним за кермом: з'явилося фото

Співробітники патрульної поліції Мукачевого оштрафували єпископа Ужгородського і Закарпатського УПЦ Київського патріархату Варсонофія, який був у стані алкогольного сп'яніння, за порушення правил дорожнього руху.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві.
"У вівторок близько 2:40 екіпаж мукачівських патрульних побачив автомобіль Chevrolet Epica, водій якого порушив ПДР в частині дотримання вимог зупинки / стоянки транспортних засобів. При спілкуванні з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.
У прес-службі відзначили, що чоловік відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю в крові, в зв'язку з чим поліцейські склали протокол щодо порушення правил дорожнього руху і протокол про відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння.
Згідно з повідомленням патрульної поліції, порушник - єпископ Ужгородський і Закарпатський Української православної церкви Київського патріархату.


Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську патрульні двічі за кілька днів штрафували депутата місцевої облради, якого викрили в порушенні правил дорожнього руху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?