На Закарпатті розбійники пограбували українця на 16 мільйонів
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті розбійники пограбували українця на 16 мільйонів

На Закарпатті розбійники пограбували українця на 16 мільйонів
Джерело:  zak.gp.gov.ua

У Закарпатській області шестеро озброєних розбійників пограбували місцевого жителя на 16 мільйонів гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області.
У прокуратурі повідомили, що всі підозрювані в скоєнні цього злочину вже затримані, їм оголошено про підозру у злочині за статтею "розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб", яка передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.
Також повідомляється, що злочин було скоєно 8 грудня 2016 року стосовно жителів Хустського району.
Читайте також: В Одесі жорстоко побили і пограбували відомого співака: з'явилися фото
В той день шестеро чоловіків, одягнених в камуфльований одяг з балаклавами на головах, стоячи зі зброєю на узбіччі автотраси "Київ - Чоп" біля села Ганьковиця Свалявського району, зупинили автомобіль, пошкодивши йому шини.
В автомобілі знаходилися двоє жителів Хустського району. Розбійники побили їх і відібрали 16 мільйонів гривень і мобільні телефони.
"10 квітня 2017 року спільно зі співробітниками Головного управління Нацполіції в Закарпатській області у зазначених осіб були проведені обшуки, за результатами яких вилучено понад 717 тисяч гривень, майже 200 тисяч доларів США та п'ять автомобілів (Mersedes Sprinter, KIA Sportage, Аudi А6, Wolkswagen LT і Opel Astra)", - уточнили в поліції.
В цей час вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваних.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві озброєний чоловік влаштував пограбування банку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?