На Запоріжжі затримали жінку, яка вбила 12-річну доньку
Категорія
Події
Дата публікації

На Запоріжжі затримали жінку, яка вбила 12-річну доньку

На Запоріжжі затримали жінку, яка вбила 12-річну доньку
Джерело:  online.ua

В Енергодарі Запорізької області стався інцидент, внаслідок чого загинула 12-річна дівчина, яку викинула з вікна її мати.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції Запорізької області.

Стало відомо, що жінку 1972 року народження, яка викинула з вікна свою дитину, було затримано у міському парку через декілька годин після жахливого випадку.

"30 квітня о 14:50 за місцем мешкання жінка викинула з вікна квартири, яка знаходиться на 9-му поверсі, свою доньку 2005 року народження та зникла з місця трагедії. Від отриманих травм дівчинка померла", - повідомили поліцейські.

"У ході оперативно-розшукових заходів мешканку Енергодару 1972 року вдалось затримати в районі місцевого парку. Наразі жінка затримана згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування", - сказано в заяві поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині лютого в Києві на масиві Позняки стався жахливий інцидент: молода жінка викинула з вікна 8-го поверху дитини, а потім і сама стрибнула вниз. Внаслідок падіння жінка загинула на місці, а дитина померла від отриманих травм у лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?