На Зеленського чинять вплив: Данилюк виступив з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

На Зеленського чинять вплив: Данилюк виступив з резонансною заявою

На Зеленського чинять вплив: Данилюк виступив з резонансною заявою
Джерело:  LB.ua

Колишній голова Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк стверджує, що на главу держави Володимира Зеленського чинять деструктивний вплив певні особи з його команди. Про це він розповів в інтерв'ю "LB.ua",передає ONLINE.UA.

"Я вважаю, що зараз на нього (Володимира Зеленського, – ред.) є деструктивний вплив певних людей. Команда, скажімо так, веде його трохи не туди. Я думаю, що висновки будуть зроблені, і це посилить позицію президента в майбутньому", - розповів він.

Варто зазначити, що конкретних імен Данилюк не назвав, однак наголосив, що він зараз не є частиною команди Зеленського, "альтернативних пропозицій" не розглядає та й взагалі закритий для таких пропозицій.

Щодо того, чи пропонували Данилюку місце посла Великої Британії чи США, він відповів ствердо, однак додав, що сам ніколи такі пропозиції не розглядав, наголосивши, що позиція посла США, одна з найбільш стратегічно важливих.

Політик також запевнив що звільнився з посади за особистою ініціативою. Він вирішив покинути посаду, позаяк "не мав бажання брати участі у підкилимних іграх деяких персонажів".

Нагадаємо, нещодавно Данилюк зізнався, що був присутній під час липневої телефонної розмови президентів України і США — Володимира Зеленського і Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?