На Зеленського та Авакова подали до суду - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

На Зеленського та Авакова подали до суду - що відбувається

На Зеленського та Авакова подали до суду - що відбувається
Джерело:  online.ua

Підозрюваний у справі вбивства журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко (Riffmsater) неочікувано для всіх подав позов до українського лідера Володимира Зеленського і мінстра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook адвоката Святослава Жерновнікова.

Зазначається, що Антоненко позивається до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, президента Володимира Зеленського, першого заступника голови Нацполіції Євгена Коваля, генпрокурора Руслана Рябошапки.

В позові вказано, що в ході брифінгу 12 грудня, на якому озвучувалися імена підозрюваних у справі Шеремета, було проявлено повну зневагу до принципу презумпції невинуватості та принципу недоторканості честі і гідності громадянина.

 "Як вбачається з коментарів відповідачів за цим позовом, під час проведення цього брифінгу та інших повідомлень з приводу цієї справи, учасники брифінгу взагалі знехтували правовими принципами, закріпленими в Конституції України. Відповідачі, захопившись своїми "успіхами" в цій резонансній справі, порушили мої права та права інших фігурантів цієї справи", - сказано в позові.

Варто зазначити, що ні в ОПУ, ні в МВС цю інформацію поки не коментували.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков  нещодавно заявив, що за підривом автомобіля Шеремета  можуть стояти іноземні спецслужби. Також вивчається версія про те, що мінуванням займалася не заарештована Юлія Кузьменко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?