На Житомирщині виявлено заборонені російські товари на понад 1,5 млн гривень
Категорія
Україна
Дата публікації

На Житомирщині виявлено заборонені російські товари на понад 1,5 млн гривень

На Житомирщині виявлено заборонені російські товари на понад 1,5 млн гривень
Джерело:  online.ua

У Житомирській області накладено арешт на російські товари на суму понад 1,5 млн гривень, які заборонені до ввезення в Україну.

Джерело: Офіс Генерального прокурора

До Україна ввезли заборонені товари РФ

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури, в рамках кримінального провадження за фактом зловживання службовим становищем, накладено арешт на товари російського виробництва (ч. 2 ст. 364 КК України), – повідомили правоохоронці.

За даними слідства, у вересні 2022 року приватна фірма, порушуючи закон "Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації", імпортували на територію України товари російського виробництва для автомобілів на суму понад 1,5 млн грн.

В офісі Генпрокурора додали, що в офіційних документах зловмисники країною походження товарів вказали Китайську Народну Республіку.

Під час обшуку вилучено товар, а також документи, які підтверджують його походження з країни-агресора.Вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА, – наголосили правоохоронці.

Як зазначається, досудове розслідування проводить ДБР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?