На звільненому Донбасі підірвали гранату біля магазину, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

На звільненому Донбасі підірвали гранату біля магазину, є постраждалі

На звільненому Донбасі підірвали гранату біля магазину, є постраждалі
Джерело:  online.ua

У селищі Олексієво-Дружківка на Донеччині невідомий кинув гранату біля магазину, поранення отримали троє людей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Донецькій області.


«У поліцію надійшло повідомлення про те, що біля магазина невідомий підірвав гранату. В результаті вибуху були поранені жінка і два чоловіки. Підривник намагався втекти, але був затриманий поліцейськими», - сказано в повідомленні.


Як інформують у відомстві, постраждалі госпіталізовані з осколковими пораненнями ніг, живота і шиї.


В даний час на місці події працює слідчо-оперативна група поліції і експерт.


«Підривник, який, побачивши поліцію, кинувся бігти, затриманий і доставлений в Дружківське відділення поліції», - додали у відомстві.


Факт внесений до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян, правову оцінку подія отримає після проведення першочергових оперативних заходів, інформують в ГУНП Донецької області.


Відзначимо, селище міського типу Олексієво-Дружківка деякий час перебувало під контролем бойовиків так званої ДНР, проте населений пункт був звільнений українською армією.


Як повідомляв ONLINE.UA,  15 жовтня в Ромнах Сумської області діти знайшли на вулиці справжню бойову гранату, після чого підірвали її в квартирі. В результаті події дивом ніхто не загинув.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?