На звільненому Донбасі знайшли партію фанатів Путіна: соцмережі в шоці
Категорія
Події
Дата публікації

На звільненому Донбасі знайшли партію фанатів Путіна: соцмережі в шоці

На звільненому Донбасі знайшли партію фанатів Путіна: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

Існування в звільненому від захоплення бойовиків ДНР Маріуполі партії шанувальників політики президента Росії  Володимира Путіна  шокувало користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського журналіста Дениса Казанського.


Журналіст навів папір Маріупольської міської в Донецькій області партійної організації Політичної партії України "Партія політики Путіна" (ППП).


Читайте також: Фанат Путіна напав на відомого прихильника України через футболку: з'явилося відео


"Така політична сила все ще існує в Україні. Не дивлячись на те, що політика Путіна привела до окупації частини української території і загибелі тисяч наших співгромадян, - прокоментував Казанський існування такої партії. - Намагаюся уявити собі партію політики ХАМАС в Ізраїлі або партію політики Мілошевича в Хорватії, але моя уява не здатна на таке без спеціальних речовин".



Інші користувачі соцмережі також висловили своє обурення. Так, користувач Evgen Golovin написав: "БПП - блок політики путина".


Larisa Bakuta: "в Запоріжжі теж така зареєстрована".



Sergei Stetsenko: "Коли говорять, що наші органи недопрацьовують, а вони починають виправдовуватися - ось вам ілюстрація".


У той же час, деякі з користувачів припустили, що документ просто старий. Olexander Nikishin: "Цей документ швидше за все артефакт старих часів, оппоблок і Рабинович куди небезпечніше".


Ruslan Berezovskyy: "Швидше за все існує лише формально - у вигляді документів в сейфі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  росіяни привезли до окупованої бойовиками ДНР Макіївки божевільний дитячий спектакль "Молода гвардія" Володимирського драматичного театру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?