НАБУ хоче допиту Кличка через хабар для Богдана
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ хоче допиту Кличка через хабар для Богдана

НАБУ хоче допиту Кличка через хабар для Богдана
Джерело:  rbc.ua

Національне антикорупційне бюро України може провести допит київського очільника Віталія Кличка, який подав заяву стосовно пропонування хабаря керівнику ОП Андрію Богдану. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами директора відомства Артема Ситника, відповідну справу зареєстрували на прохання мера, тому його можуть допитати першим.

Посадовець нагадав про публічний виступ Богдана із заявою про хабар у розмірі 20 мільйонів доларів на рік. З неї й почалася ця історія.

"Це і було приводом для початку розслідування. Звичайно, що розслідування таких справ, коли є така заява, починається з допиту фактичного заявника, тому, звичайно що, допиту ще не було, але сподіваюсь, що найближчим часом ми його проведемо", - підкреслив Ситник.

Як повідомило ONLINE.UA, давній друг керівника ОП Андрій Вавриш заявив, що корупціонери, які вирішили підкупити представника президентської команди, зараз жалкують про свій вчинок. Він назвав інцидент не інакше як "дурістю" та наголосив на своєї шокованості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?