НАБУ обшукує Окружний суд Києва
Категорія
Події
Дата публікації

НАБУ обшукує Окружний суд Києва

НАБУ
НАБУ обшукує Окружний суд Києва

Співробітники Національного антикорупційного бюро України обшукують Окружний адміністративний суд Києва у справі про незаконне збагачення його голови Павла Вовка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Бюро.

Читайте також: НАБУ вважає фальсифікацією розслідування ГПУ проти першого заступника директора Бюро

"Зранку 26 травня детективи НАБУ на підставі ухвали слідчого судді проводять слідчі дії (обшуки) за місцем проживання голови Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) та в приміщеннях цього суду", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обшуки проводять в рамках розслідування кримінального провадження, що було розпочато за фактом ймовірного незаконного збагачення голови Окружного суду Вовка на підставі аналізу декларації.

"Будь-які заяви про можливий зв’язок між слідчими діями НАБУ та адміністративними провадженнями ОАСК щодо діяльності Бюро, зокрема зі справою щодо оскарження призначення першого заступника директора Національного бюро Гізо Углави, є відверто спекулятивними та не мають підтвердження", - підкреслили в НАБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше НАБУ затримало працівницю суду, яка передавала фігурантам кримінальних справ інформацію про обшуки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?