НАБУ показало відео у гучній корупційній справі
Категорія
Події
Дата публікації

НАБУ показало відео у гучній корупційній справі

НАБУ показало відео у гучній корупційній справі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився відеодоказ провини в.о. глави Держсанепідемслужби Святослава Протаса і голови департаменту Санітарної служби Олександра Чепурного, які влітку 2016 року були затримані за підозрою в корупції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Національного антикорупційного бюро України.
Читайте також: Звинувачення оскаржуватиме: суд виніс рішення по головному санлікарю України
Відзначимо, що старший прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Василь Кричун прийняв рішення закрити кримінальне провадження у справі Протаса і Чепурного, в зв'язку з чим в НАБУ опублікували відео, на якому зафіксовано безпосередньо їх злочин.
Так на ролику записано, як Протас в присутності Чепурного пропонував главам регіональних підрозділів написати на їх імена листи про видачі премії в розмірі двох посадових окладів у разі, якщо половину премії віддадуть йому:


Як повідомляв ONLINE.UA, в липні 2016 року Святослав Протас вийшов з-під варти після внесення застави в 413 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?