НАБУ проводить обшуки в офісі Української асоціації футболу: перші подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

НАБУ проводить обшуки в офісі Української асоціації футболу: перші подробиці

НАБУ проводить обшуки в офісі Української асоціації футболу: перші подробиці
Джерело:  Sport Arena

Слідчі Національного антикорупційного бюро України проводять обшук в офісі Української асоціації футболу, перевіряючи всю наявну техніку і документи, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Sportarena.

Вищого керівництва УАФ в будівлі наразі немає. Президент Асоціації Андрій Павелко та генеральний секретар Юрій Запісоцький перебувають на заході ФІФА, який проходить в Парижі, тоді як перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко знаходиться у Львові, де займається підготовкою до матчів національної збірної України в рамках відбору до Євро-2020.

Наприкінці травня в ЗМІ повідомлялося, що слідчі провели обшук в Будинку футболу, однак УАФ спростувала цю інформацію, назвавши її спробою дискредитувати як сам орган, так і його президента Андрія Павелка. В травні суд заарештував вилучене майно в рамках справи "футбольні поля Павелка". Згодом Національне антикорупційне бюро України викликало президента УАФ Андрія Павелка на допит з приводу можливого адміністративного правопорушення.

Раніше повідомлялося, що Григорій Суркіс влаштував інформаційну кампанію проти президента УАФ Андрія Павелка, щоб отримати право брати участь у виборах Виконавчого комітету УЄФА в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?