НАБУ розслідує купівлю головнім військовим прокурором АТО квартир у Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ розслідує купівлю головнім військовим прокурором АТО квартир у Києві

НАБУ розслідує купівлю головнім військовим прокурором АТО квартир у Києві

Національне антикорупційне бюро відкрило розслідування за фактом придбання головним військовим прокурором сил АТО  Костянтином Куликом  дорогої нерухомості за час його роботи на цій посаді, повідомило НАБУ у відповідь на запит  Радіо Свободи.

«Національним антикорупційним бюро України за вказаним Вами фактом розпочато досудове провадження за частиною другою статті 368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення)», - йдеться в листі.

Журналісти видання «Донецька правда» в грудні 2015 року з'ясувалося, що головний військовий прокурор АТО Костянтин Кулик і його близькі родичі стали власниками декількох дорогих квартир у Києві.

Раніше про ці факти повідомив сержант військової служби правопорядку Краматорська Олександр Ружанський, якого судять за «хуліганство». Ружанський стверджує, що справу проти нього фабрикують через оприлюднений компромат.

Сам Кулик відмовився коментувати звинувачення телефону і сказав, що офіційну відповідь дасть Генеральна прокуратура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?