Начальник Генштабу влаштував розвідникам раптову перевірку: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Начальник Генштабу влаштував розвідникам раптову перевірку: опубліковані фото

Начальник Генштабу влаштував розвідникам раптову перевірку: опубліковані фото

Начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко провів несподівану перевірку бойової підготовки одного з підрозділів армійської розвідки на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генштабу.
Перевірка була проведена 28 квітня. Основною її метою було визначення ефективності нововведень у процесі бойової підготовки військ, які були впроваджені з урахуванням досвіду АТО на Донбасі.
Розвідникам було поставлено завдання показати вишкіл в ході навчань з бойовою стрільбою, що імітують оборонний бій з переходом до рейдових дій.
Також відпрацьовувалися навички управління боєм командирів, тактичні дії особового складу та психологічна стійкість і фізична витривалість розвідників.
За підсумками перевірки начальник Генштабу зазначив, що інновації в цілому позитивно вплинули на рівень навчання воїнів.
«Солдати і офіцери демонструють хороший рівень підготовки. В особистому спілкуванні також позитивно відгукуються про нововведення. На найближчому етапі ця система не вимагатиме переглядів», - підкреслив Муженко.
При цьому він додав, що з часом система доповнюватиметься новими елементами і інтегруватиметься в навчальний процес усіх видів і родів військ ЗСУ.
Наразі базовий курс триває близько двох місяців, а пізніше для досягнення максимальної ефективності термін підготовки збільшать до трьох місяців.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі був опублікований ефектний ролик з тренуванням української піхоти.








Фото: пресс-служба Генштаба ВСУ в Facebook

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?