Над Києвом сили ППО знищили 37 із 40 ворожих ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

Над Києвом сили ППО знищили 37 із 40 ворожих ракет

Над Києвом сили ППО знищили 37 із 40 ворожих ракет
Джерело:  online.ua

Київ витримав одну з наймасштабніших ракетних атак від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У повітряному просторі столиці було зафіксовано 40 ворожих ракет — 37 збили сили ППО.

Джерело: Київська міська військова адміністрація

У небі Київщини збили 37 ракет РФ

Київ витримав одну з найбільших ракетних атак з початку повномасштабного вторгнення! В повітряному просторі столиці було зафіксовано близько 40 ракет. З них силами ППО було знищено 37! – повідомляється у повідомленні.

Зазначається, що інформація щодо руйнувань та жертв у столиці уточнюється. Поки відомо про одного постраждалого в Дніпровському районі, яку надана медична допомога без госпіталізації.

Яка ситуація у Києві після ракетної атаки 16 грудня?

Енергетика. У місті тривають аварійні відключення. Рух електротранспорту, у тому числі і метро, тимчасово призупинено. На наземні маршрути замість трамваїв та тролейбусів виводяться автобуси.

Водо- та теплопостачання. У багатьох районах столиці тривають відключення. Мешканці столиці можуть отримати воду з бюветів, які є в кожному районі столиці.

Комунальні та аварійні служби працюють в посиленому режимі. У першу чергу над відновленням тепло- і водопостачання.

Додамо, що у Києві розгорнуті більше 400 "Пунктів Незламності", де можна погрітися, зарядити гаджети, скористатися інтернетом та отримати медичну допомогу.

На Київщині унаслідок ворожої атаки пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури та приватні будинки.

Унаслідок масованої атаки пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області. На жаль, є троє постраждалих, одна людина у важкому стані. Усім надається необхідна допомога, - повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?